esports Mataró

El Maresme, clau pel retorn del RCD Espanyol a Primera

El tècnic resident a Mataró, Manolo González, i el capità arenyenc, Sergi Gómez, peces importants per l'ascens

per Héctor March| Compartir

Tarda èpica a l’Stage Front Stadium on un dels grans protagonistes va ser el tècnic, resident a la capital del Maresme, Manolo Gonzalez. El RCD Espanyol ha tornat a la màxima estatal en un partit tan ben plantejat com executat. El definitiu 2-0, on l’entrenador gairebé es queda sense cama enmig de la bogeria blanc i blava, deixa en anècdota l’única derrota en els 16 partits al capdavant del primer equip.

Menys focus al capità de l’equip. L’arenyenc Sergi Gomez no ha tingut tanta rellevància en aquesta última fase, però ha estat una peça important en el mig tram de la campanya.

El play-off de Sergi Gomez a nivell particular no ha estat a l’altura, veient la targeta vermella al primer partit i estant al camp en l’únic gol encaixat durant la fase. A la vegada però, ha disputat més de la meitat dels minuts de la temporada i completant fins a 8 partits amb la porteria intacte.

L’alegria de tots els pericos es defineix en aquesta instantànea que van protagonitzar els dos maresmencs.

Imagen

Imatge: DAZN España

Minuts abans, Manolo González, sortia entre l’alegria de l’afició, complint amb el que va jurar quan va agafar el càrrec a mitjans de març. L’Espanyol ja és de Primera, i en gran part és gràcies al capità i entrenador, els dos, del Maresme.