esports Mataró

El Lidergrip CH Mataró planta cara però es veu superat per un CP Fraga molt més eficaç

Les d’Oriol Perarnau tenen opcions d’empatar el partit fins al minut final

per Jordi Rabassa| Compartir

El Lidergrip CH Mataró tenia un compromís molt complicat aquest dimecres al vespre al Jaume Parera i León. El CP Fraga, un equip acabat d’arribar a l’elit de l’hoquei patins, ocupa la 4a posició a la taula amb 33 punts, a un sol de distància d’equips tan potents com són el Vila-sana i el Telecable Gijón.

El Fraga va dominar amb certa solvència els primers minuts. L'excel·lent actuació de Paula Lladó en aquest tram del partit va evitar que les aragoneses marquessin. Cosa que sí que va fer Joana Xicota, de penal, al voltant del minut 15 . El gol va esperonar les mataronines que, a partir d'aquell moment, van estirar les seves línies i es van acostar amb més perill a la porteria contrària.

La millora de les jugadores d'Oriol Perarnau va tenir continuïtat a la represa. Aina Lleonart, Ariadna Martínez, Nina Almirall i Olga Juanola va disposar d'un munt d'ocasions per marcar, però Anna Ferrer es va encarregar d'avortar-les. A 9.59 del final, el CH Mataró va tenir una bona oportunitat de marcar, però el llançament de penal de Carla Naranjo, el va poder aturar Anna Ferrer. Les il·lusions de les mataronines es van veure tallades de soca-rel quan a 6.42 del final va ser l'argentina Ángela Soto qui va transformar un penal, que suposava el 0-2 en el marcador. El CH Mataró no es va rendir i a 1.58 de l'acabament, Nina Almirall escurçava distàncies.

Amb poc més d’un minut per acabar el partit, les locals es van abocar sobre la porteria contrària, amb 5 jugadores de camp. Malauradament el gol de l’empat no va arribar. Tot el contrari, en l’últim minut i en sengles jugades de contraatac, María Sanjurjo i Regina Flix es van encarregar d’establir el 1-4 final.

Lidergrip CH Mataró: Paula Lladó, Nina Almirall, Olga Juanola, Ariadna Martínez, Aina Lleonart, Carla Naranjo, Thais Pérez i Vinyet Juncà. Entrenador: Oriol Perarnau

CP Fraga: Anna Ferrer, Joana Xicota, Teresa Payá, Aina Arxé, Vinyet Flix, Adriana Soto, Regina Flix, Adriana Gutiérrez, María Sanjurjo i Leyre López. Entrenador: Jordi Capdevila.

Àrbitre: Raúl Burgos Manotas

Gols: 0-1 (15’) Joana Xicota (p) / 0-2 (18’) Ángela Soto (p); 1-2 (23’) Nina Almirall; 1-3 (24´) María Sanjurjo; 1-4 (24’) Regina Flix