logo
profile

esports Mataró

El Lidergrip CH Mataró planta cara a la líder tot i la derrota

Les campiones de la Reina acaben traient el resultat endavant davant d'un gran Mataró per 1 a 4

per Alex Andrés| Compartir

El HC Palau de Plegamans fa valer el favoritisme al Jaume Parera i Leon després de vèncer al Lidergrip CH Mataró per 1-4.

Malgrat la contundencia en el marcador, el partit ha estat marcat per la igualtat. A la primera part, Mariona Colomer obria la llauna per les visitants; un solitari gol que servia al conjunt palauenc anar per sobre en el descans.

A la represa, i després de moltes ocasions, Laura Puigdueta anotava el 0-2, però acte seguit Olga Juanola tornava a situar a les mataronines dins del matx amb un gol al contraatac.

Un tram final amb moltes impresicions per part de les d'Oriol Perarnau han sentenciat l'enfrontament. I és que a falta de menys de 5 minuts, les visitants han tingut temps per marcar dos gols i situar l'1-4.

Oriol Perarnau, entrenador Lidergrip CH Mataró: "Penso que la valoració, dins del resultat, ha de ser positiva en el sentit que fins faltant 3 minuts 20 segons, hem estat dintre del partit amb l'1 a 2.

D'aquesta manera, el HC Palau de Plegamans es referma en el lideratge, mentre que el Lidergrip CH Mataró, a la zona mitjana, buscarà superar els 30 punts aconseguits la temporada passada en les dues últimes jornades de lliga regular.