logo
profile

esports Mataró

El Lidergrip CH Mataró es classifica per la Copa

Les mataronines perden (3-2) a la pista del Bembibre però s'enduen el bitllet per la Copa de la Reina per segona temporada consecutiva

per Francesc Andrés| Compartir

El Lidergrip CH Mataró serà equip Copa. Per segon any consecutiu, el conjunt entrenat per Oriol Perarnau serà a la competició, certificant ser un dels millors equips de l'OK Lliga.

Aconseguir-ho, però, depenia del resultat a la pista del Bembibre. Les coses no van començar bé des d'un inici, quan ja al minut quatre marcava el primer el Bembibre. Un primer gol, de Gisela Vicente, que ampliaria Carla Sarmiento a manca de vuit minuts per acabar la primera part i que ella mateixa triplicaria poc abans d'anar a vestidors.

Un 3 a 0 que feia mirar què feia el Cerdanyola contra l'Alcobendas, i alguns ja treien la calculadora per comptar diferència de gols.

A la represa, el Bembibre tenia l'opció de fer el quart de falta directe, però Paula Lladó aturava el llençament. I també al minut quatre de la part, com a l'¡nici del partit, arribava el gol. El Lidergrip feia el seu primer gràcies a Ariadna Martínez. De fet no havia passat ni un minut que les mataronines tornaven a colpejar, ara gràcies a Olga Juanola.

Les calculadores eren menys necessàries i la calma tornava a la banqueta. Però malgrat la voluntat d'empatar, ni un ni altre equip tornarien a marcar, deixant un resultat bo per a les locals i positiu per a les visitants.

Això sí, els punts a la lliga s'escapen, quedant-se ara a cinc punts del Voltregà. El Mataró mirarà de revertir la dinàmica ja d'aquí quinze dies, quan comenci la segona volta a la pista, justament, del conjunt de Sant Hipòlit.