esports Mataró

El Hapo Joventut Mataró torna al camí de la victòria

Les mataronines es van desfer de l'Handbol Gavà per un ajustat 27-26

per Àlex Andrés| Compartir

Les de David Verdugo van fer valer la seva superioritat a l’inici del partit. Un parcial d’11-3 en els primers 15 minuts feien pensar un triomf fàcil pel conjunt mataroní. Així i tot, l’Handbol Gavà retallaria distàncies abans del descans situant el 16-11 en el marcador.

A la represa, les visitants van aprofitar la dinàmica ascendent per capgirar el resultat a falta de 10 minuts amb el 22-24. Així i tot, la superioritat mataronina es va imposar en el tram final per acabar enduent-se un més que ajustat partit per tan sols un gol de diferència.

D’aquesta manera, el Hapo Joventut Mataró es manté a la zona mitjana i es refà de la derrota de la jornada anterior. La setmana que ve visiten el Horneo d’Alacant, un altre equip que lluita per la permanència.