logo
profile

esports Mataró

El Futsal Marlex Mataró supera una nova etapa del seu Tormalet particular

Els de Nicky Dedeu tomben al fins ara líder per un contundent 6-2 i ja es preparen per la visita al Covisa Manresa

per Àlex Andrés| Compartir

Cop de puny sobre la taula del Futsal Marlex Mataró a la classificació. Els mataronins necessitaven guanyar a casa a La Nucia per retallar distàncies amb el que fins ara era el líder de la Segona Divisió B.

El conjunt de Nicky Dedeu buscava la porteria rival amb molta insistència i, a l’equador de la primera part, Pano obria la llauna. Tres minuts més tard, Biel Martí situava un 2-0 efímer i és que els alacantins van igualar el matx gràcies a dues jugades aïllades abans d’enfilar el camí cap a vestidors.

A la represa, show mataroní. Ricardinho tornava a col·locar per sobre en el marcador al Futsal Marlex Mataró. D’aquesta manera, La Nucia es va veure obligat a jugar amb porter-jugador, cosa que aprofitarien els locals per anotar tres gols més pràcticament a porteria buida gràcies a un excel·lent treball defensiu dels de Nicky Dedeu.

Victòria contundent, doncs, d’un Futsal Marlex Mataró que supera un rival directe per l’ascens. La setmana que ve, els mataronins tornaran a enfrontar-se al líder. A la jornada 23, visitaran al Covisa Manresa, qui encapçala la taula classificatòria.