logo
profile

esports Argentona

El FC Argentona perd després de 85 dies

La vila cau a casa per 0-1 davant el Blanes i diu adéu a la ratxa de 7 victòries consecutives

per H. March| Compartir

Derrota inesperada del FC Argentona, per la mínima enfront del CD Blanes.

Tot i ser superiors durant els 90 minuts, un error garrafal de Guillamat i la manca de punteria en atac consuma la tercera derrota a casa de la temporada. Això li serveix al Caldes de Montbui per retallar distàncies de la segona plaça, i en clau groc-i-negre, es posa una mica més complicada la salvació amb un Blanes que consuma el tercer triomf consecutiu.

La primera part ha sigut completament dominada per la vila. Les ocasions han sigut totes pels de Rafa Garro. Moltes d'elles les ha pogut transformar Kevin Velázquez, però l'ariet argentoní no ha tingut el millor dia. El conjunt blanenc, des d'un principi ha donat per bo l'empat i ja en els primers 45 minuts ha rascat segons per arribar al descans amb la igualada.

A l'Argentona li ha costat molt mantenir el bon joc a la represa. Els visitants, però, no han donat gaire sensació de perill. Així i tot, al Blanes li ha donat temps per enviar una falta al travesser. Abans, Badre ha enganxat una volea que ha deixat l'aturada de la jornada per part de Ceesay. Passada l'hora de partit, David Busto ha rematat a porteria buida en una jugada aparentment senzilla per Guillamat. El porter local no ha calculat bé el bot de l'esfèric i ha passat per sobre de la seva figura. Rafa Garro ha acabat posant tota la carn a la graella però sense la recompensa del gol. Dia per l'oblit per Joan Guillamat que ha acabat veient la targeta vermella al descompte per una falta essent l'últim home.

Una de les explicacions de l'entrenador quadribarrat és la pressió que ha exercit la polèmica del derbi durant la setmana. A més, ha apuntat que una ratxa de 7 victòries consecutives esgota molt a un equip que no està obligat a fer el que està fent.

Garro ha afegit que la primera plaça està pràcticament sentenciada pel Manlleu. En cas de victòria, el lideratge hauria quedat a 4 punts quan queden 5 jornades de lliga regular.

El pròxim partit serà enfront d'un rival molt robust en tractar-se del tercer equip menys encaixat del grup 1 de la Primera Catalana. Per altra banda, l'Argentona ja va ser capaç de desfer-se del rival quan també van perdre al partit d'anada a Blanes.