logo
profile

successos Calella

El detingut per l'homicidi de Calella ingressa a presó

Segons l'atestat dels Mossos, que ha avançat la periodista Anna Punsí, la víctima i els seus amics haurien començat la baralla que va acabar amb una ganivetada mortal

per Lluís Martínez| Compartir


El detingut per l'apunyalament mortal de divendres passat a una discoteca de Calella ha ingressat a presó de forma preventiva. La informació ha estat avançada per la periodista Anna Punsí, que també ha assegurat que el jove té 24 anys, és de nacionalitat dominicana i no té antecedents policials. Pel que fa a la víctima, un ciutadà britànic de 31 anys, la periodista ha explicat que era un treballador d'una empresa subcontractada per al muntatge del Gran Premi de Fórmula 1 al circuit de Catalunya, a Montmeló.

 

L'homicidi es va produir durant una baralla que, segons l'atestat de Mossos d'Esquadra, haurien començat la mateixa víctima i els seus amics, que anaven beguts. Un enfrontament que el detingut va respondre amb una ganivetada al pit, que va resultar mortal. Els Mossos mantenen oberta a hores d'ara la investigació i el secret de les actuacions, per la qual cosa no es descarten que hi puguin haver més arrestos.

 

Dos sindicats reclamen reforçar el nombre d'agents

 

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i el Sindicat de Mossos d'Esquadra (SME-FEPOL) han reclamat al Departament d'Interior que reforci el nombre d'agents a la comissaria de Pineda de Mar, després de la baralla mortal de Calella. Els dos sindicats han assegurat que el nombre de delictes va pujar l'any 2023 un 21,7%, i que no s'ha reforçat la presència policial ni durant l'any ni en temporades d'estiu, quan hi ha un increment de visitants coincidint amb l'època de vacances. A través d'un comunicat destaquen que aquesta falta d'efectius "està generant greus problemes de seguretat". 

| Compartir

Loading related news...
Aquest portal web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari. En utilitzar-lo, accepteu totes les cookies d’acord amb la nostra Política de Cookies.