logo
profile

esports Barcelona

El CN Sant Andreu s’endú el bronze europeu en la seva primera final a quatre

El quadre de Javier Aznar s’imposa a l’Assolim CN Mataró (8-7) en un partit que no s’ha decidit fins a l’últim quart

per Jordi Rabassa| Compartir

Després de les semifinals de dissabte, hi havia la sospita que el CN Sant Andreu arribava al partit pel tercer lloc més sencer que no pas l’Assolim CN Mataró per al qual perdre contra l’Olympiacos havia suposat un cop molt dur de digerir.

Les sospites s’han confirmat plenament aquest diumenge. El partit de consolació ha vingut marcat per una gran igualtat però amb la sensació que les mataronines no s’han sentit mai còmodes al llarg dels 32 minuts de joc.

Les de Javi Aznar han dut la iniciativa en el marcador durant bona part del partit. De fet l’Assolim només ho ha fet dues vegades. Arran del 1-2 de Rita Keszthelyi Nagy al final del primer quart i del 2-3 de Simone Van de Kraats a mitjan del segon període. El Sant Andreu, fins i tot ha pogut arribar a la mitja part amb dos gols d’avantatge (5-3) gràcies, en part, a l’actuació estel·lar d’una Ariadna Ruiz que, aleshores, ja havia marcat els seus 3 gols. Dos gols de marge que, en altres circumstàncies no serien res però que eren un pes molt dur de suportar per a les jugadores de Dani Ballart.

A partir del 5-3, i malgrat que el Mataró ha pogut empatar a 5 al començament del tercer període, el Sant Andreu ha anat sempre per davant en el marcador amb avantatges que no passaven d’un gol contra un rival que, tot i intentar canviar el rumb del partit, no passava de l’empat. A 46 segons del final, Paula Crespí marcava el gol decisiu i aconseguia, de retruc, una fita història per al CN Sant Andreu.

CN Sant Andreu: Andrea Lorca, Queralt Anton, Roline Schuijt, Ariadna Ruiz (3), Gisel·la Farré, Nona Pérez, Marina Cordobés (1), Alba Muñoz, Paula Crespí (3), Elena Ruiz, María Palacio (1), Maria Bogachenko i Martina Terré. Entrenador: Javier Aznar.

Assolim CN Mataró: Mariona Terré, Sílvia Morell, Simone Van de Kraats (1), Mireia Guiral (1), Vivian Leonie Sevenich (1), Rita Keszthelyi-Nagy (3), Clara Cambray, Cristina Nogué (1), Silvia Avegno, Queralt Bertran, Anna Espar, Martina Claveria i Laura Aarts. Entrenador: Dani Ballart.

Àrbitres: Aurely Blanchard (França) i Michiel Zwart (Països Baixos)

Parcials: 1-2, 4-1, 1-2 i 2-2

Evolució del marcador: 1-0, 1-1, 1-2 / 2-2, 2-3, 3-3, 4-3, 5-3 / 5-4, 5-5, 6-5 / 6-6, 7-6,