esports Mataró

El CH Mataró continua sense sumar

Els mataronins tenen, cada cop, més difícil el seu futur immediat

per Pau Galceran| Compartir

El Mataró arribava a la Jornada 17 cuers a la classificació, amb 8 punts. Una situació que imperava un triomf salvador. I és que cada setmana que passa es complica una mica més el somni de poder competir a L'OK Lliga la pròxima temporada.

Per altra banda, el Voltregà està en una situació molt diferent. Amb la victòria de dissabte al Poliesportiu Jaume Parera es consoliden a la part alta de la classificació i respiren tranquils amb l'objectiu de playoff. No començava malament el partit pels locals., que s'avançaven al marcador amb un gol de penal. Però els Osonencs han reaccionat i han igualat el partit 10 minuts abans d'acabar el primer període amb un gran llançament de Jordi Burgaya.

El conjunt entrena't per Joan Carles Vadillo necessitava una reacció per puntuar i aquesta
no ha arribat en el segon període. 5 minuts després de començar el segon període,
Humbert Serra ha posat l'1-2 al marcador pel Voltregà. No hi ha hagut rèplica del Mataró i a falta d'1:30 pel final, Alex Rodríguez ha sentenciat pels visitants en un contraatac. Posant el definitiu 1-3.

Els maresmencs tenen a 13 punts la salvació directa i a 9 punts del playout per la
permanència a L'OK lliga. La situació és complicada, però no impossible. La pròxima setmana visitaran a un Liceo que van derrotar per 5-3 a la primera volta. Amb
l'objectiu de repetir i aconseguir 3 punts vitals.