esports Mataró

El CH Mataró cau per la mínima davant d'un Reus que ha acabat patint

El CH Mataró segueix sense sumar aquest 2024 i s'allunya de la salvació a l'OK Lliga

per Pau Galceran| Compartir

El Club d'Hoquei Mataró cau per la mínima davant d'un Reus que al final ha acabat patint.

El Reus visitava al Pavelló Jaume Parera amb l'objectiu de sumar de tres per primer cop aquest 2024, el Mataró igual, que després d'aquesta derrota està una mica més lluny de la salvació i queda com a cuer en solitari.

El conjunt visitant ha completat una gran primera part on s'han imposat per 0-2 al marcador. El primer gol l'ha anotat Marc Julià amb una falta directa. El que ha rematat al Mataró ha estat el gol a 1:51 del final del primer període, on David Gelmà ha culminat un gran contraatac per duplicar l'avantatge.

A la segona part el Mataró ha pecat de falta d'encert davant de la porteria dels visitants. El Reus ha sabut patir, però no ha rematat en cap moment. Quan faltaven 20 segons de partit el Mataró ha retallat distàncies instaurant l'1-2 definitiu, amb una gran jugada traçada entre Xavi Burguillos i Oriol Lladó, que ha definit a la perfecció.

Pels mataronins ja ha estat massa tard i la derrota els deixa amb 8 punts a la classificació. Per l'altra banda, el Reus escala fins a la cinquena posició amb 22 punts.