esports Mataró

El CH Mataró, amb l'aigua al coll

L'equip femení tampoc se'n surt al Pla de l'Urgell i cau enfront del Vila-sana

per Francesc Andrés| Compartir

El CH Mataró es queda novament sense punts, després de perdre per 0 a 3 contra l'Alcoi. Els mataronins tornen a notar la manca d'encert a porteria. 1 sol gol fet en els darrers tres partits que els condemna a no sumar malgrat el joc que fan.

Joan Carles Vadillo, entrenador CH Mataró: "Una setmana més i la mateixa situació. Crec que l'equip ha merescut més, hem fet un bon partit, però sense encert. A OK Lliga no es perdona.

L'ex del Mataró, Ferran Formatjé, marcava el 0 a 1 a poc més de dos minuts per arribar al descans. Un resultat que es mantindria molts minuts, fins al gol de Sergi Canet, a set per acabar el partit. A menys de dos minuts, Manel Hernández sentenciava el matx amb el o a 3 definitiu.

Derrota dura per l'equip femení

La mateixa dissort va patir el CH Lidergrip Mataró a la pista del Vila-sana. 8 a 1 que defineix clarament dues parts. La primera, d'empat a 1 i amb un Mataró que n'hagués pogut fer més.

Lluís Rodero, entrenador CP Vila-sana: "Satisfet per la victòria i pels gols finals, però enfadat per la primera part. Crec que al rival li hem donat massa vida a la primera part, ha creat moltes ocasions i nosaltres no estàvem concentrades pel partit que teníem.

Però una segona on absolutament per oblidar, amb set gols encaixats i cap de fet. Tres gols en cinc minuts deixaven ja la situació complicada, i de fet, a manca de vuit pel final, el 8 a 1 era ja el resultat al marcador.