esports Mataró

El CH Mataró, a OK Plata

Descens matemàtic pels de Joan Carles Vadillo. Perden a Girona i diuen adéu al miracle

per Francesc Andrés| Compartir

L'última metxa del CH Mataró s'ha quedat sense marge i el descens és ja, matemàticament, una realitat. La derrota a Girona els condemna a baixar novament a l'OK Plata en una temporada molt dura pels mataronins.

El municipal gironí acollia dos equips conscients de la importància del partit, i això es va traduir en nervis a la pista. Molts nervis i pocs gols.

Xavier Garcia, entrenador Girona CH: "És un partit que coneixíem perfectament. Van cuers i s'ha demostrat que han lluitat fins al final. Els va passar el dia de Caldes, els va passar el dia de Lleida i els ha passat avui. Mitja part 0 a 0, sabíem que havíem de patir. De tant patir, ens donarà alguna cosa a tots plegats.

De fet, tots dos van fallar un penal. Primer era Matthieu pel Girona i després era Jordi Pérez pel Mataró.

Al descans s'hi va arribar 0 a 0, i no va ser fins a manca de quatre minuts per acabar que Moisès Aguirre feia el primer. El Mataró, que necessitava tres gols per poder sortir amb opcions, no va trobar porteria.

Joan Carles Vadillo, entrenador CH Mataró: "Sincerament, penso que hem fet un joc per merèixer alguna cosa més, però això va de marcar gols i a nosaltres ens costa, però hem fet una molt bona primera part. Després al final de la primera el joc ja s'ha equilibrat una mica més i aquesta segona part hem tingut alguna opció que no hem estat encertats i al final ho hem pagat. Ells han aguantat, ho han fet bé en aquest sentit, i quan han tingut l'oportunitat han marcat.

I com que els gols són els que manen, el 2 a 0 de Marc Vázquez va deixar sentenciat el descens mataroní, que només va poder retallar la diferència amb el 2 a 1 definitiu de Lluc Vila.

Tocarà aixecar-se, acabar temporada i tornar a planificar un nou retorn a la màxima categoria.