logo
profile

esports Mataró

El Caldes deixa sense puntuar el CH Mataró

La derrota per 4-3 deixa els mataronins cada cop més lluny de seguir a l'OK Lliga

per Francesc Andrés| Compartir

El CH Mataró perd a Caldes, en un partit on va estar molt a prop de puntuar. El Caldes s'avançava amb dos gols a la primera meitat, fets per Marc González i Biel Pujades. Un inici que responia, al darrer segon de la primera part, Marc Ollé.

Els mataronins seguien amb la línia ascendent, aconseguint de fet el gol de l'empat, d'Abel Moya. Un empat que durava tres minuts. Els que trigava en arribar el gol d'Adrià Ballart. Malgrat el cop, el Mataró tornava a empatar, amb el 3 a 3 d'Ollé. Però el Caldes, novament, trencava la igualada per establir el 4 a 3 definitiu.