esports Vilassar de Mar

Després de 70 dies, el Vilassar de Mar perd

El conjunt vermell-i-blanc no pot amb l'Hospitalet i cau per 2-0

per Héctor March| Compartir

Després de 70 dies, la UE Vilassar de Mar perd. Primera derrota del 2024 que trenca amb la ratxa de 7 jornades puntuant. L'equip d'Aybar va veure's superat enfront del CE l'Hospitalet on el rival va fer notar les seves capacitats per aquesta categoria.

La millor notícia després de l'ensopegada és la resta de resultats de la jornada. Els rivals directes es deixen punts que no sacseja la classificació i només retalla 1 punt el màxim perseguidor del play-off.

El conjunt maresmenc no va poder marxar d'Hospitalet amb punts principalment per 2 elements. El primer, per ordre cronològic, va ser no materialitzar el bon joc. La primera part va ser vilassarenca. L'Hospi les veia venir en tot moment. Però les ocasions més clares, que van ser vàries, no van ser transformades.

El segon aspecte que va comportar la derrota ve de la mà del primer. I és que quan no fas mal quan tens l'oportunitat a aquests equips, se't gira en contra. L'Hospitalet a la represa va despertar i Joel Lasso dibuixava una obra d'art per fer el primer. I One que feia el 2-0, el segon gol de la temporada del central riberenc, el primer també va ser al Vilassar.

Alberto García, jugador UE Vilassar de Mar: "He vingut moltes vegades a aquest camp i quan el resultat va just o inclús guanyant al descans, els primers 10 minuts són importantíssims. Així ho he dit i desgràcia. Marquen el primer gol: pèrdua de pilota, que no ha de passar, però pot passar. I el segon gol ens fa molt de mal, a pilota aturada. Ens deixa molt tocats i després és molt difícil.

I sense molta cosa més a destacar, acabava el duel de la jornada. Ara el més complicat és refer-se, continuar endavant, però el Vilassar ha fet front a situacions més adverses al llarg del curs.

Alberto Aybar, jugador UE Vilassar de Mar: "Nosaltres tenim clar el nostre objectiu, ens falta poc per aconseguir-lo i és on ens estem focalitzant. A veure si tenim aquesta ambició que estem demostrant i ho aconseguim molt ràpid.

La següent cita és a casa, on s'ha demostrat que l'equip se sent més còmode. La visita del Vilafranca tindrà un punt de complicació afegit després d'aquesta derrota a Hospitalet.