logo
profile

esports Mataró

Desena victòria a la butxaca

L'Homs UE Mataró guanya al Benicarló i aconsegueix la desena victòria de la temporada. Els grocs tornen a la vuitena plaça

per Francesc Andrés| Compartir

Remuntada de prestigi de l'Homs UE Mataró contra el Benicarló. Els grocs s'enduen el partit per 77 a 74 gràcies a una gran reacció al segon quart. I és que al primer els visitants marxaven a 14 punts, mentre que els locals només pujaven, inusualment, als 11. Aquesta situació els va portar a reaccionar als segons 10 minuts, on un 29 a 17 situava el marcador 40 a 42 a la mitja part.

A la represa va seguir la línia ascendent dels unionistes, que de fet aquí sí ja aconseguirien posar-se per davant. Es començava, de fet, l'últim quart dos punts per sobre. Un final vibrant, i amb opcions per a totes dues bandes, però on no es veuria ja un canvi de signe.

Charly Giralt, entrenador Homs UE Mataró: Ha estat un partit, com sempre, duríssim. Aquesta lliga és molt forta, tenen molt bons jugadors, i com sempre dic per a nosaltres guanyar és com guanyar la Champions.

El tècnic, tal com va expressar la setmana passada a El Prat, torna a posar l'arbitratge sobre la taula.

Charly Giralt, entrenador Homs UE Mataró: Ells han sortit molt intensos, i l'arbitratge és el que és: no xiular. Han deixat jugar i nosaltres ens hem equivocat amb les sortides, hem estat molt tendres.

El Mataró va agrair, i molt, l'encert a cistella de Jordi Juanola, Joelvin Cabrera i Pape Bocar. Entre els tres, van anotar 49 dels 77 punts del seu equip.

Amb aquesta victòria, els grocs pugen tres llocs a la classificació. Superen a l'Hospitalet, el Santfeliuenc i el Palma i passen de l'onzena a la vuitena plaça.