logo
profile

esports Mataró

Derrota honrada de l'Homs UE Mataró a la pista del colíder

Els de Charly Giralt van estar 7 minuts i 18 segons sense anotar cap punt entre el primer i el segon quart

per Héctor March| Compartir

L’Homs UE Mataró cau a la pista del Cartagena i perd la ratxa guanyadora. El conjunt de Charly Giralt es veu superat pel colíder per 81-74. La derrota mataronina i les victòries dels rivals directes posen el Mataró a 2 dels descens i a 1 del play-out. Però ara bé, si ens ho mirem d’altra manera, se situen a 2 victòries del play-off d’ascens.

El partit començava  molt bé pels interessos visitants. Aprofitarien l’adormida del Cartagena per posar-se 9 per sobre. Però aquesta entumida es contagiava i el Mataró no mouria els 16 punts del lluminós durant 7 minuts i 18 segons. Un període de temps que aprofitava el Cartagena per fer 15 punts. Això sí, abans del descans Omaru dibuixava el 36-41 a favor dels seus.

A falta de Juanola, Joelvin . El dominicà contrarestava els -4 de valoració de l’estrella mataronina amb 20 punts i 25 de valoració.

A la represa, el Cartagena faria notar la superioritat del segon de LEB Plata. Amb un 3r quart, que el Mataró també va competir, ho deixava vist per sentència. I ja cap al final, res van poder fer els unionistes.

La setmana vinent el Mataró encararà un final en majúscules. Amb la victòria davant el Tarragona, es col·locarien a 3 del descens directe, o dit d’una altra forma, a 1 del play-off d’ascens.