esports Mataró

Derrota contundent del Mataró Parc Boet per 81-60

Els de Mario Lousame es deixen remuntar després d’un bon primer quart

per Àlex Andrés| Compartir

El Mataró Parc Boet va disputar aquest cap de setmana un dels pitjors partits de la temporada. El Club Bàsquet Vic els hi va passar la mà per la cara a partir del segon quart, i és que en el primer, els mataronins es van imposar per 10-21.

En el segon període, però, els osonencs van revertir la situació gràcies a un contundent parcial de 30-16. El canvi tàctic dels locals va col·lapsar el joc dels de Mario Lousame, els quals no van tenir opcions de remuntar.

Mario Lousame, entrenador del Mataró Parc Boet: crec que hem presentat un inici de partit ben treballat, però quan ens han fet un canvi tàctic (que també l'esperàvem) hem col·lapsat i hem deixat de competir.

A la represa es va mantenir la dinàmica de la primera part amb un altre parcial inapel·lable de 22-8. Amb el partit sentenciat, el Club Bàsquet Vic posava la cirereta del pastís en el darrer quart per acabar guanyant per 81-60.

El Mataró Parc Boet manté la segona plaça, però s’allunya del lideratge que ara queda a dues victòries. La setmana que ve els mataronins rebran al Club Bàsquet Alpicat, penúltim classificat, per refer-se d’aquesta última derrota.