logo
profile

esports Mataró

Cop sobre la taula del Mataró Parc Boet

Els taronges s'emporten la victòria a la pista del líder amb clares intencions de ser a LEB Plata

per Francesc Andrés| Compartir

Triomf de mèrit, de prestigi i d'equip que aspira a tot. El Mataró Parc Boet dona un cop sobre la taula a la lliga EBA i es converteix en el primer que guanya, aquesta temporada, a la pista del Barça. De fet, els blaugrana no perdien com a locals des del 30 de gener del 2023.

El primer quart va ser molt igualat, acabant amb un empat a 22. Però el segon va ser, de llarg, taronja. 12 a 29 per marxar al descans 17 punts amunt. L'encert al marcador el combinava el major encert en el rebot (31 a 51 en el còmput global). El Barça va saber reaccionar al tercer quart, però tan sols va poder retallar set punts, arribant doncs 10 per sota al darrer dels quarts. Allà, els boetistes serien capaços de tornar a ampliar diferències, per acabar-se imposant per 75 a 87.

Fins a quatre jugadors mataronins van poder anotar més de 10 punts, demostrant el bon joc repartit entre tota la plantilla. Amb aquesta victòria, el Boet es queda a tan sols dos partits del Barça i amb un de més per disputar.