esports Mataró

Classe magistral del CN Sabadell a la Joan Serra

El CN Mataró no pot plantar cara a un rival molt superior (7-20)

per Jordi Rabassa| Compartir

Res no ha pogut fer el Solar Tradex CN Mataró en el partit que l’enfrontava aquest dissabte al migdia al CN Sabadell, a la piscina del complex Joan Serra i Puigdesens. Els mataronins, que dimecres passat van perdre a la piscina del CN Barcelona, s’han vist superats des d’un bon començament per un rival que, en els primers minuts, ha deixat ben clar que volia solucionar el partit per la via ràpida. El parcial de 1-6 en el primer quart n’ha estat una prova fefaent.

En el segon període, ha continuat el monòleg dels vallesans que li han endossat un altre parcial dolorós (2-6) al quadre local que no trobava la clau de volta per aturar el xàfec de gols que li queia al damunt.

El tercer quart, un clon dels dos anteriors. Parcial de 1-4 del quadre de Quim Colet que, tot i tenir el partit resolt, no ha aixecat el peu de l’accelerador.

Només en l’últim període, el partit s’ha equilibrat un xic.  Tot i així, l’últim parcial també ha estat favorable al Sabadell (3-4) que, amb un gol de José Javier Bustos a 33 segons del final, ha arribat a la màgica xifra de 20. A destacar els 5 gols de Francisco Valera, una quart part dels que ha aconseguit el seu equip i els 3 d’Eudald Flaqué per part local.

Solar Tradex CN Mataró: Jake Tanti, Daniel Patchaliev (1), Gerard Gil, Eudald Flaqué (3), Itaru Ura, Marc Rodríguez (1), Oier Aguirre, Aniol Martí, Hugo Castro (2), Tom de Weerd, Genís Blanch, Petar Popovic i Manel Pont.  Entrenador: Víctor González

CN Sabadell: Edu Lorrio, Josep Bonet (1), Òscar Asensio (1), Fynn Schütze (1), Stefan Vidovic (2), Francisco Valera (5), Alberto Barroso (4), Guus Van Ijperen (2), Biel Degracia, Jan Pérez (1), Blai Mallarach (1), José Javier Bustos (2) i Xavier Teclas. Entrenador. Quim Colet

Àrbitres: Ernest Iñesta Peralta, Marina Fernández Martos i Sergi Borrell Sánchez

Parcials: 1-6, 2-6, 1-4 i 3-4