logo

societat Mataró

Casa Fermín abaixa la persiana després de 21 anys

El mític restaurant de la plaça Gran de Mataró reobrirà aviat amb uns nous propietaris que mantindran algun dels seus plats estrella

per Judit Peñaranda| Compartir


Abraçades, fotos i moltes taules per servir. El mític restaurant Casa Fermin de Mataró ja ha fet el seu últim servei. Després de 21 anys al capdavant del negoci, abaixen les persianes per jubilació i han estat molts els mataronins i mataronines que s'han volgut acomiadar de la família González-Blanch i dels seus plats.

 

Montserrat Blanch, propietària: Ha estat un dia una miqueta dur perquè ha vingut molta gent. Tothom es volia acomiadar i hi ha hagut molta feina.

 

Fermín González, propietari: he pogut decidir el que faig i la gent que jo vull a casa meva i això m'ha fet estar molt a gust

 

Montserrat Blanch, propietària: L'hostaleria és molt dura per a tots, perquè s'ha de netejar molt i s'ha de fer molta feina. Però si a ell li agrada atendre a la gent i a mi m'agrada cuinar, s'han ajuntat la gana amb les ganes de menjar.


El Fermín i la Montserrat estan molt orgullosos de la clientela que han forjat i cuidat durant tant de temps.

 

casa fermin
Fermín Gonzàlez i Montserrat Blanch atenen a tvmataró sdurant l'últim servei del restaurant, després de 21 any en funcionament

 

Fermín González, propietari: Hi ha una senyora que ha vingut aquí cada dia durant aquests 21 anys i el dia que no podia venir, avisava. És la nostra clienta més fidel


Els macarrons són un dels plats que ha atret més la clientela al llarg d'aquests anys i ningú s'ha volgut perdre l'ocasió de gaudir-los per última vegada. Les receptes Casa Fermín, però, sembla que no es perdran i és que els nous propietaris volen seguir la línia del restaurant i mantenir els seus plats estrella.

 

Montserrat Blanch, propietària: Diu que volen mantenir dos o tres plats que els ensenyaré a fer perquè puguin aguantar alguns plats i després introduiran els seus. Els macarrons, les galtes, i els 'callos'. Els macarrons me'ls vaig inventar jo, vull dir no és una recepta tradicional. Porten bolets, botifarra i suquet.


Ara se'ls obre una nova etapa. Toca guardar els records i gaudir de Casa Fermín com a clients.

| Compartir

Aquest portal web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari. En utilitzar-lo, accepteu totes les cookies d’acord amb la nostra Política de Cookies.