logo
profile

esports Mataró

Al play-off per la porta gran

El Mataró Parc Boet certifica la segona plaça del seu grup de Lliga EBA i entra com a primer a les fases d'ascens. Ho fa guanyant a Castelldefels (81-93)

per Francesc Andrés| Compartir

El Mataró Parc Boet i el Castelldefels es citaven amb la primera plaça del play-off en joc. Una final en tota regla que els mataronins arrencaven com a visitants. Però aquest equip ha demostrat durant tota la temporada que era i volia ser un dels grans del grup CB. Els taronges van saber resistir l'empenta local, guanyant d'un punt el primer quart i empatant el segon. Al descans: 49 a 50.

A la represa, els boetistes van saber marcar el ritme i ampliar la diferència a 6 punts, aconseguint desmuntar poc a poc la resistència local. De res va acabar servint l'esforç dels germans Mañès, amb un 19 de valoració cadascun.

Imanol Martínez va ser l'autèntic protagonista del partit, amb 23 punts, 16 rebots i 33 de valoració. Amb aquesta derrota, i la victòria de l'Olivar, el Castelldefels queda fora dels play-off.

Mario Lousame, entrenador Mataró Parc Boet: "Pensàvem que tindríem molt poques opcions avui aquí, però al final per ells és un partit molt difícil de jugar, per nosaltres un partit més fàcil. Nosaltres no teníem la pressió enorme que ells tenien, i ha sigut un dels partits que més encert hem tingut. És la justícia o la injustícia del bàsquet.

Mario Lousame: "Content per quedar primer de grup a l'encreuament, que era el nostre objectiu, havíem de sortir a guanyar. Però tristos a la vegada perquè Castelldefels no entrés. Ens hagués agradat, almenys els que passem tantes hores junts. Desitjar-los el millor i que estiguin orgullosos perquè han fet una temporada espectacular en un grup molt difícil.

Ara, els boetistes ja pensen únicament i exclusivament en les fases d'ascens a LEB Plata.