logo
profile

esports Mataró

Amb la maquinària a punt per a la final a quatre

L’Assolim CN Mataró goleja el CN Sant Feliu (21-6) a una setmana vista de la cita europea

per Jordi Rabassa| Compartir

Partit de tràmit el d’aquest migdia de dissabte a la Joan Serra. L’Assolim CN Mataró ha golejat un CN Sant Feliu que en cap moment ha fet perillar la victòria de les jugadores que entrena Dani Ballart. El partit ha servit perquè les mataronines deixessin la maquinària a punt amb vista a la final a quatre de la Lliga de Campiones que s’ha de jugar el proper cap de setmana a la Nova Escullera. Prova d’això és que Ballart ha fet jugar tots els pesos pesants del vestidor.

El primer parcial s’ha resolt amb clar 6-1 per a les locals que han deixat ben clar per on aniria l’argument del partit. Al descans llarg s’hi ha arribat amb un contundent 11-2 després d’un segon quart on ha començat a brillar una Silvia Avegno que, amb 5 gols, s’ha convertit en la màxima golejadora del partit.

El recital golejador del CN Mataró ha continuat a la represa amb un altre clar parcial de 4-1 en el tercer parcial. En l’últim quart, i amb el partit ja sentenciat, més gols, amb un contundent 6-3 per a les mataronines. Anna Espar amb 4 gols i Simone Van de Kraats amb 3, no han volgut ser menys que Avegno i han contribuït de valent a la contundent victòria de l’Assolim.

Assolim CN Mataró: Mariona Terré, Sílvia Morell (2), Simone Van de Kraats (3), Mireia Guiral (1), Vivian Leonie Sevenich (2), Rita Keszthelyi-Nagy (2), Clara Cambray, Cristina Nogué, Silvia Avegno (5), Queralt Bertran (2), Anna Espar, (4), Martina Claveria i Rita Gurri. Entrenador: Dani Ballart

CN Sant Feliu: Natasha Trojan, Júlia Soler, Mireia Bargalló, Toula Marie Falvey, Judith Panicello (1), Laura Roca, Anahí Bacigalupo (1), Marta Manchego (2), Gemma Montserrat, Ángeles Dueñas (2), Lucía Hidalgo, Paula Carcereny i Abril Caballero. Entrenador: Enrique Cruz

Àrbitres: Chantal Van Dam, Jordi Joan Aymerich Miñarro i Xavier Mármol Seve

Parcials: 6-1, 5-1, 4-1 i 6-3