logo
profile

esports Mataró

Adeu OK Lliga, adeu 'Gere'

Tarda de comiats al CH Mataró que acaba amb una meritòria derrota contra el líder de la categoria, el Barça

per Héctor March| Compartir

Fins aquí l'estada del CH Mataró a l'OK Lliga. Últim partit de la màxima categoria d'hoquei pels de Joan Carles Vadillo. Però el protagonista de dissabte no va ser un altre que Gerard Cusachs. El canetenc diu adeu el que ha sigut casa seva durant 6 temporades.

Gerard Cusachs, jugador CH Mataró: “Mataró ha sigut casa meva. Des que vaig arribar aquí, tenia molt clar que volia consolidar-m’hi. Era un club que no coneixia, però ràpid vaig veure les persones i m’emporto el que ara és la meva vida sencera.

Gerard Cusachs: “M’emporto una família, m’emporto amics de veritat i tinc la sort que els tindré per sempre.

Partit de gran mèrit per dir adeu i també amb gol del 2 del Mataró. Tot i així, el Barça líder de la fase regular, ha pogut desfer-se del rival començant amb un ràpid 0-3 al marcador als primers compassos.

Joan Carles Vadillo, entrenador CH Mataró: “El partit s’ha obert molt ràpid amb el 0-3. Hi ha hagut una estona que dèiem “si encaixem el quart, això pot acabar malament”, però hem parat el vendaval d’ells que han estat molt efectius a l’inici i hem pogut asserenar el joc.

Oriol Lladó ha acostat el seu equip a una possible remuntada, però truncada amb un gol blaugrana segons després.

Tornant del descans, el Jaume Parera ha esclatat d'emoció l'últim gol de Cusachs amb la samarreta mataronina.

Joan Carles Vadillo: “No ha tingut els minuts que ell volia i que estava acostumat. Però tot i això, sempre, però sempre, ha tingut una actitud professional, esforçant-se als entrenaments com el que més, amb una exigència màxima i a mí realment són els jugadors que em deixen empremta. Això és un líder. A les bones, però sobretot a les dolentes.

De nou, s'ha posat a prop el Mataró, però el màxim artiller de la categoria, Joao Miguel, feia el seu gol núm. 42 per sentenciar. El mig ho ha intentat un altre cop des de la falta directa, però sense sort. I ja cap al final, el Barça ha fet el 2 a 5 definitiu.

Joan Carles Vadillo: “L’any ha estat dur i difícil perquè no hem obtingut els resultats que volíem. La majoria de partits els hem competit, en molts hem tingut oportunitats de guanyar i sempre se’ns acabaven escapant. Jo he estat exigent amb ells, i no t’enganyaré que en alguns moments ha estat molt dur.

S'acaba una temporada agredolça pel CH Mataró. Ha pogut gaudir del màxim nivell d'hoquei, però s'ha vist molt superat en segons quins trams del curs. L'equip del Maresme tornarà a competir a l'OK Plata per tornar més fort al cim.