logo
profile

esports Mataró

A un pas de l'anhelada Champions League

L'Assolim CN Mataró guanya el Ferencvaros Telekom per 8 gols a 13 i es classifica per a la final a quatre

per Oriol Debat/ Jordi Rabassa| Compartir

A falta d’una jornada per acabar la fase de grups, l’Assolim CN Mataró ha aconseguit classificar-se per a la final a quatre de la Lliga de Campiones.  Ho han fet després de guanyar, aquest dissabte, el Ferencvaros, per 8
gols 13.

Un partit que les mataronines van dominar amb certa comoditat. Només en l'empat a 5 al segon quart les mataronines es van deixar agafar al marcador, la resta del partit va ser clarament per a les jugadores de l'Assolim.

El cop final va ser al 3r. quart (0-4) i l’Assolim-CNM que se n’anava fins al (5-11) i ja ho deixava tot ben lligat. Les rivals acusaven les baixes mentre que la portera neerlandesa Laura Aarts ha aturat molt amb un 14 de 22 en llençaments.

Durant la majoria del partit hem estat molt connectades, però en algun tram hem patit alguna desconnexió. Però es tracta d’un procés mental habitual després d’una aturada tan llarga de la lliga i la Eurolliga. Necesitem més temps però estic molt content ja que er segon any consecutiu som a la final Four de la champions. Dani Ballart, entrenador Assolim CN Mataró

Dos equips catalans més, Sabadell i Sant Andreu i l’Olympiacos grec també han aconseguit matemàticament el bitllet per ser a la final a quatre que, molt probablement, es disputarà a la piscina del CN Barcelona, els propers 20 i 21 d’abril.