logo
profile

esports Mataró

A les portes de la tercera victòria

Tot i dominar durant bona part del partit, el Boet acaba perdent contra el Canoe a la pròrroga (64-70)

per Jordi Rabassa| Compartir

El Talenom Boet va encaixar aquest dissabte, contra el Real Canoe la seva vuitena derrota consecutiva a la Lliga Femenina Challenge.

Les d’Enric Cervera es van veure superades pel quadre madrileny en un partit en el qual es va necessitar recórrer a la pròrroga després que el temps reglamentari finalitzés amb un empat a 60 punts.

El Boet va dominar el joc durant bona part del matx, tot i que mai va aconseguir desempallegar-se d’un Canoe que sempre es va mostrar amenaçant i amb opcions de capgirar el marcador. El primer període se saldava amb un 19-14 favorable a les boetistes. Cinc punts de marge que es van veure reduïts lleugerament a 3 (31-28) en arribar al final del segon quart. Va ser en aquest període quan les mataronines van aconseguir el seu màxim avantatge en l’electrònic (25-18) a 7.02 del descans.

En el tercer quart el Canoe va avisar per primera vegada. A 8 minuts del final del període es col·locava amb un 33-34 a favor que el Boet va fer desaparèixer ràpidament del marcador. El quadre local arribava a la recta final del partit amb només dos punts d’avantatge (49-47). En l’últim període el Canoe es va col·locar novament per davant en el marcador arran del 51-55. Les mataronines no van saber aprofitar el fet que les madrilenyes fallessin 6 tirs lliures de manera consecutiva. El temps reglamentari acabava amb empat a 60 punts.

A la pròrroga, tot i que el Boet va començar guanyant (62-61), no va poder evitar que el Canoe acabés enduent-se una victòria que condemna el Boet, encara més, a la cua de la classificació.