logo
Esports Premià de Mar

Empat insuficient del Premià de Mar contra el Can Gibert

Malgrat haver estat superiors en els 90 minuts de partit, l'equip de Cristian Carriqui no ha pogut marcar i segueix cuer del grup

per Pau Galceran| Compartir


El Premià de Mar suma un punt davant el Can Gibert després d'haver estat superior durant els 90 minuts. L'equip de Cristian Carriqui continua cuer una setmana més amb 7 punts, tot i la millora en el joc que s'ha vist al Camp d’Esports de Premià

 

La primera meitat ha estat de domini local. Les internades per banda esquerra de Joan Bordallo han generat perill, però les rematades de Mela i Sergio no han trobat porteria. El Premià hi ha posat ritme i arribades, però li ha faltat determinació als metres finals per decantar el marcador abans del descans.


A la represa, el guió dels maresmencs ha estat el mateix: línia de tres al darrere i proposta ofensiva amb pilota, mentre que l'equip gironí esperava replegat per sortir al contraatac. Quan el Can Gibert semblava trobar-se més còmode, Lamin ha estat expulsat per doble groga després de desplaçar la pilota en disconformitat amb l’àrbitre. El Premià ha aprofitat l’expulsió del Can Gibert i ha tornat a la càrrega. Raúl Balibrea ha tingut una ocasió claríssima a les acaballes, però una gran aturada de Pau Valeros —el jugador més destacat del partit— ha certificat l’empat a zero final. 

 

Cristian Carriqui, enternador del CE Premià: Ha faltat fer gol. Jo crec que l'equip ha jugat molt bé. Hem dominat tot el partit. A nivell defensiu, després de setmanes encaixant, aconseguim porteria a zero i ens ha faltat fer gol. Si l'equip hagués fet gol, et porta els tres punts, però és un punt i fer-ho bé la setmana que ve.

 

Per tancar l'any 2025, el Premià de Mar rebrà el cinquè classificat, el Torroella, mentre que el Can Gibert rebrà el segon a la taula, l’Argentona.

| Compartir

Contingut relacionat
Aquest portal web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari. En utilitzar-lo, accepteu totes les cookies d'acord amb la nostra política de cookies.