Cuina tradicional i de proximitat amb estrella Michelin: l’única al Maresme
Cuina tradicional i de proximitat amb estrella Michelin: l’única al Maresme
El restaurant tresmacarrons revalida aquest reconeixement per desè any consecutiu
El restaurant tresmacarrons revalida aquest reconeixement per desè any consecutiu
per Laura Español| Compartir
La constància, la feina ben feta i la defensa a la cuina catalana del Tresmacarrons han estat les claus que ha permès al restaurant mataroní revalidar l'estrella Michelin per desè any consecutiu. Un projecte que cada vegada és més sòlid, que posa el focus en la tradició catalana i que continua sent l'únic establiment del Maresme amb aquest reconeixement.
Miquel Aldana, xef del Tresmacarrons: 'És un orgull, la guia Michelin té una credibilitat total i indiscutible, és un referent mundial. Premia la feina ben feta meva i dels companys que fa anys que representen a la guia i molts més que vindran en les pròximes edicions'.
Canelons, mandonguilles o esqueixada són els plats que s'ofereixen al Tresmacarrons, plats tradicionals de la cuina catalana, renovats, fets amb productes de quilòmetre zero i de temporada. El xef expressa que és la temporada qui guia els menús. Cada any canvien productes i plats, però la clau de l'èxit recau en seguir fermament els valors que els representen i que són fonaments de la identitat del restaurant.
Miquel Aldana, xef del Tresmacarrons: 'No hi ha pautes establertes, crec que és una filosofia de vida. La gastronomia està en un moment molt dolç, però també dispers, perquè el que triomfa són cuines més foranies a la nostra. Intento donar-li simplicitat al que faig per a trobar-hi la màgia i fer que els clients s'emocionin. És on ens desmarquem de la cuina tradicional habitual, la nostra tècnica és contemporània, utilitzem tècniques que fa vint, trenta, quaranta anys enrere no existien'.
La gala d'entrega de les estrelles Michelin 2026 ha tingut lloc aquest dimarts al vespre a l'espai Sohrlin de Màlaga, on s'han entregat 30 noves estrelles, a 25 restaurants que entren aquest any a la guia i 5 que han obtingut la seva segona estrella.
| Compartir




