Cerdanyola perd una altra pastisseria artesanal
Cerdanyola perd una altra pastisseria artesanal
La Rosaga plega després de gairebé cinquanta-set anys d'història
La Rosaga plega després de gairebé cinquanta-set anys d'història
per Laura Español| Compartir
La Rosaga tanca les portes definitivament. L'últim dia de novembre ha estat també l'últim dia de la pastisseria de Cerdanyola, que no s'ha pogut mantenir oberta per problemes de salut del propietari.
Sergi Fernández, pastisser i propietari de la Rosaga: Per problemes de salut, estrès i nervis, no es pot mantenir el ritme de feina. Podem estar molt agraïts i orgullosos de continuar el negoci, que el van començar els meus pares'.
Un cartell darrere el taulell anunciava la notícia als clients, agraint també la seva companyia i fidelitat. De fet, molts d'aquests clients han aprofitat aquest últim dia per acostar-se a la pastisseria a acomiadar-se, fent del diumenge un dia encara més emotiu.
Sergi Fernández, pastisser i propietari de la Rosaga: 'És complicat, és un dia estrany, amb moltes emocions, perquè tothom es vol acomiadar i vols agrair a tothom, però tampoc tens força perquè són cinquanta-sis, gairebé cinquanta-set anys, tota la meva vida ha passat aquí'.
Amb aquest tancament, el barri cada cop té menys pastisseries artesanals a les quals recórrer. Tot i que tenen un mes per a trobar un lloc on comprar els torrons i tortells de Nadal, els clients se senten desemparats.
Clients de la Rosaga: Abans la Moreneta i ara la Rosaga, ens quedem sense res, ara no sé on anirem, perquè a mi m'agraden les pastisseries, les fleques no és el mateix. Fa molt de temps que comprem aquí i fa pena, perquè és un lloc que fa molts anys que està aquí Mataró. És difícil trobar un lloc on facin aquestes postres i sigui tan proper'.
En pocs anys Cerdanyola ha perdut dues de les pastisseries emblemàtiques del barri, ambdues per raons diferents, ja que en el cas de la pastisseria La Moreneta, va tancar per jubilació.
| Compartir




